Η Skoda εισήλθε στην αγορά του Βιετνάμ με μεγάλες βλέψεις

Σχετικά άρθρα

Η Skoda έκανε ένα σημαντικό βήμα στη διεθνή στρατηγική της με την είσοδό της στην αγορά του Βιετνάμ. Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι των κυβερνήσεων του Βιετνάμ και της Τσεχίας μαζί με τον τοπικό συνεργάτη διανομής και παραγωγής της Skoda, το TC Group.

Η Skoda προβλέπει μια ταχεία επέκταση του δικτύου αντιπροσώπων σε έως και 30, με πρόβλεψη για ετήσιες πωλήσεις άνω των 40.000 μονάδων μετά το 2030. Τα πρώτα μοντέλα, ξεκινώντας από το Karoq και το Kodiaq, θα εισάγονται από την Ευρώπη.

Η παραγωγή των μοντέλων της τσέχικης εταιρίας στο Βιετνάμ σχεδιάζεται να ξεκινήσει το επόμενο έτος και στοχεύει να αξιοποιήσει τις συνέργειες λόγω της εγγύτητας της χώρας με την Ινδία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Όσοι είναι θυμωμένοι ή λυπημένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να τρακάρουν

Οι οδηγοί έχουν σχεδόν δέκα φορές περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα όταν οδηγούν θυμωμένοι, λυπημένοι, κλαίγοντας ή όντας συναισθηματικά ταραγμένοι. Επιπλέον, υπάρχει σχέση...

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες ζητούν νέα στρατηγική από την ΕΕ ώστε να γίνουν ξανά ανταγωνιστικές

Με τις πωλήσεις των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών να μειώνονται και τα γραφειοκρατικά εμπόδια να αυξάνονται, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γηραιάς Ηπείρου ζητούν μια νέα ευρωπαϊκή στρατηγική...