Porsche 911 GT3 R rennsport

Σχετικά άρθρα

Στο περιθώριο της εκδήλωσης Rennsport Reunion 7 στη πίστα Laguna Seca της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, εκεί όπου η Porsche γιορτάζει την αγωνιστική της ιστορία, παρουσιάστηκε η 911 GT3 R rennsport, ένα αυτοκίνητο που θα κατασκευαστεί σε μόλις 77 μονάδες και μπορεί να κινηθεί μόνο μέσα σε πίστες. Η τιμή του ξεκινά από τις 951.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στην αγωνιστική Porsche 911 GT3 R και διαθέτει τον ατμοσφαιρικό επίπεδο κινητήρα 4,2-λίτρων που παράγει 620 άλογα. Ο κινητήρας λειτουργεί με καύσιμο E25 και διαθέτει ειδικά πιστόνια και εκκεντροφόρους άξονες. Ο λόγος συμπίεσης είναι υψηλότερος και έχει όριο περιστροφής τις 9.400 σ.α.λ.

Ζυγίζει 1.240 κιλά, φορά αεροδυναμικό bodykit με τεράστια πίσω αεροτομή που θυμίζει κάτι από αυτή της εμβληματικής 935/77, με το σύστημα εξάτμισης να είναι είτε ελεύθερο είτε να φέρει σιγαστήρες και καταλύτες για μείωση του θορύβου.

Το 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο της GT3 R έχει μικρές αλλαγές και στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Αυτοί είναι της BBS, έχουν διάσταση 18″ και φορούν ελαστικά Michelin Pilot Sport M S9. Δεν υπάρχουν πλαϊνοί καθρέπτες, αλλά κάμερες, με το αυτοκίνητο να προσφέρεται σε 7 εξωτερικά χρώματα που περιλαμβάνουν το Ruby Stay, το Signal Orange και το Agate Grey Metallic, ενώ υπάρχουν τρία σχέδια, τα “Rennsport Reunion Design”, “Flacht Design” και “Speed ​​Icon Design”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...