Η Apple θέλει να αποκτήσει τα παγκόσμια δικαιώματα μετάδοσης της F1 δίνοντας 2 δισ. δολάρια ετησίως

Σχετικά άρθρα

Η Apple φέρεται να είναι διατεθειμένη να γίνει ο αποκλειστικός κάτοχος των δικαιωμάτων μετάδοσης της Formula 1 σε όλο τον κόσμο, πληρώνοντας 2 δισ. δολάρια κάθε χρόνο.

Το ποσό αυτό είναι το διπλάσιο από αυτό που εισπράττει σήμερα η FOM, για λογαριασμό της Liberty Media, της ιδιοκτήτριας της Formula 1, με την Apple να κατέχει ήδη τα δικαιώματα μετάδοσης του MLS, του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, ενώ υπάρχουν αναφορές πως θέλει να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του NBA και της Premier League.

Η έκθεση αναφέρει ότι η Apple εξετάζει να αποκτήσει κλιμακωτά τα αποκλειστικά παγκόσμια δικαιώματα μετάδοσης της F1, ξεκινώντας από το 25%, προτού φτάσει στο 100% σε πέντε χρόνια από σήμερα, όταν και λήξουν τα υπάρχοντα συμβόλαια. Εδώ και χρόνια η FOM (Formula One Management) πουλά τα τηλεοπτικά δικαιώματα ξεχωριστά σε κάθε χώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...