Το νέο hypercar της Ferrari σε δοκιμές στο Μαρανέλο και στο Φιοράνο

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του νέου της hypercar που θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο του 2024. Το αυτοκίνητο που αποτελεί τον διάδοχο της LaFerrari, έχει κωδική ονομασία F250 και τις περασμένες ημέρες έκανε δοκιμές τόσο στους δρόμους του Μαρανέλο, όσο και στην ιδιόκτητη πίστα της Ferrari στο Φιοράνο.

Το αυτοκίνητο έχει υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και εκτός από coupe, θα προσφέρεται και σε Spider έκδοση (κυκλοφορία τον Οκτώβριο του 2027), όπως και σε σκληροπυρηνική XX (κυκλοφορία τον Ιούλιο του 2026).

Η παραγωγή της coupe έκδοσης θα περιοριστεί σε 599 μονάδες, με την XX έκδοση να κατασκευάζεται σε μόλις 30 μονάδες, ενώ η Spider έκδοση θα κατασκευαστεί σε 199 μονάδες. Έτσι η συνολική παραγωγή του αντικαταστάτη της LaFerrari θα ανέλθει σε 828 μονάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...