Δες το Zeekr 001 FR να κάνει επιτόπια αναστροφή, χωρίς να κουνηθεί καθόλου

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του προηγούμενου μήνα, η Zeekr αποκάλυψε το άκρως δελεαστικό 001 FR, το οποίο λανσαρίστηκε πρόσφατα στην αγορά της Κίνας.

Το μοντέλο της κινέζικης εταιρίας εξοπλίζεται με τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες, που επιτρέπει τον έλεγχο του κάθε τροχού ξεχωριστά, κάτι που είναι ιδανικό για τη βελτίωση της πρόσφυσης σε κάθε συνθήκη.

Ωστόσο, όπως θα δεις και στο παρακάτω video αυτό δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του (360 μοίρες), χωρίς να κουνηθεί καθόλου από το σημείο, ήτοι επιτόπια αναστροφή.

Η συνολική απόδοση των τεσσάρων ηλεκτροκινητήρων αγγίζει τα 1.265 ίππων (943 kW), κάτι που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 2,07 δευτ., με rollout εκκίνηση. Η κινέζικη εταιρία αναφέρει ότι το σύστημα κίνησης μπορεί να ωθήσει τη μέγιστη ισχύ σε κάθε τροχό και μπορεί να προσαρμόσει την ισχύ σε κάθε τροχό σε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Διάβασε αναλυτικά

Επίσημο: Zeekr 001 FR με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες και 1.265 άλογα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Polestar 5 φόρτισε από 10% έως 80% σε 10 λεπτά

Η Polestar και η StoreDot εφάρμοσαν με επιτυχία για πρώτη φορά την τεχνολογία Extreme Fast Charging (XFC) της δεύτερης, φορτίζοντας ένα πρωτότυπο Polestar 5...

Η Ευρώπη χρειάζεται 8 φορές περισσότερα σημεία φόρτισης ετησίως έως το 2030, για να επιτύχει τους στόχους CO2

Μια νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) αποκαλύπτει ένα ανησυχητικό χάσμα μεταξύ της τρέχουσας διαθεσιμότητας δημόσιων σημείων φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην...