Ντοκιμαντέρ για την απίθανη ιστορία της Brawn GP, με παρουσιαστή τον Keanu Reeves

Σχετικά άρθρα

Το Disney+ έχει ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ για την απίστευτη ιστορία της ομάδας του Ross Brawn, που με το επαναστατικό της μονοθέσιο βοήθησε τον Jenson Button να κατακτήσει το μοναδικό του πρωτάθλημα στην Formula 1.

Στην παρουσίαση και αφήγηση του ντοκιμαντέρ θα βρίσκεται ο Keanu Reeves, o οποίος έχει πάρει συνέντευξη από σημαντικά στελέχη που εργάστηκαν εκείνη τη σεζόν στην ομάδα, καθώς επίσης από τους πρωταγωνιστές, ήτοι Jenson Button, Ρubens Βarrichello και Ross Brawn.

Το όνομα του docuseries είναι Brawn: The Impossible Formula 1 Story και θα χωρίζεται σε 4 μέρη, με τον Brawn να αναφέρει πώς κατάφερε να σώσει την ομάδα Honda, όταν η ιαπωνική ομάδα αποφάσισε να αποχωρήσει από την F1 στις αρχές του 2009.

Να θυμίσω, ότι η Brawn GP, που δυσκολεύτηκε να βρεθεί στις χειμερινές δοκιμές εκείνης της σεζόν, ενώ δεν ήταν σίγουρο ότι θα πετούσε για την Αυστραλία για τον πρώτο αγώνα του 2009, κατάκτησε εύκολα τα δύο πρωταθλήματα (οδηγών και κατασκευαστών), μετρώντας συνολικά 8 νίκες και 5 pole positions στα 17 Grand Prix.

Την παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ έχει επιληφθεί το North One, το σενάριο είναι του Simon Hammerson και η σκηνοθεσία του Daryl Goodrich, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και το ντοκιμαντέρ της Ferrari, Ferrari: Race to Immortality. Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα της Disney+ στις 15 Νοεμβρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...