Hyundai και Toyota συνεργάζονται για ανάπτυξη σταθμών υδρογόνου στην Αυστραλία

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai Αυστραλίας, η Toyota Αυστραλίας, η πετρελαϊκή εταιρείας Ampol και η Pacific Energy ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν μνημόνιο συνεννόησης (MoU) για την ανάπτυξη λύσεων και υποδομών για τον ανεφοδιασμού υδρογόνο.

Η συνεργασία μεταξύ των τεσσάρων εταιριών αφορά την αγορά της Αυστραλίας και προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια τους, εκτός από το γεγονός ότι θα αναπτύξουν σταθμούς ανεφοδιασμού υδρογόνου για οχήματα με κυψέλες καυσίμου στην Καμπέρα, την πρωτεύουσα της χώρας.

Σήμερα, υπάρχουν λιγότεροι από 10 σταθμοί ανεφοδιασμού υδρογόνου στην Αυστραλία, συμπεριλαμβανομένου ενός στα τοπικά κεντρικά γραφεία της Toyota και ενός στην αυστραλιανή βάση της Hyundai.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...