Επτά νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7 και πολλά ακόμη

Σχετικά άρθρα

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο η δωρεάν αναβάθμιση 1.40 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι επτά νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για το Dodge Charger R/T 426 Hemi του 1968, το Dodge Challenger SRT Demon του 2018, το Lexus LFA του 2010, η Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II του 1991, το NISMO 400R του 1995, η Porsche 911 GT3 RS (992) του 2022, το Tesla Model 3 Performance του 2023 και το Dodge Charger R/T 426 Hemi του 1968.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση ονομάζεται Spec II και προσθέτει επίσης μια πίστα χιονιού (Lake Louise) και πολλές νέες δυνατότητες, όπως νέα κινηματογραφική εισαγωγή που παίζει κατά την έναρξη του παιχνιδιού.

Η Lake Louise, που βρίσκεται στους πρόποδες του Μνημείου Παγκόσμιας Κληρονομιάς των Καναδικών Βραχωδών Ορέων, είναι μια άκρως πρωτότυπη πίστα μέσα σε ένα φανταστικό χιονοδρομικό κέντρο. Η διάταξη “Μεγάλη Διαδρομή” αποτελείται από στροφές χαμηλών και υψηλών ταχυτήτων, ενω διαθέτει και μεγάλη ευθεία.

Η “Σύντομη Διαδρομή” εστιάζει στις πολλές διαδοχικές στροφές σε μια μικρή διάταξη. Υπάρχει επίσης η πίστα “Τριπλό Οβάλ” που έχει μόνο τρεις στροφές και επιτρέπει στον χρήστη να την οδηγήσει ολόκληρη με σχεδόν τέρμα γκάζι. Και οι τρεις διατάξεις έχουν πλέον καλυφθεί με χιόνι, ενώ υπάρχει και φωτισμός για νυχτερινούς αγώνες.

Στο Καφέ θα προστεθούν τρία “Επιπρόσθετα Μενού”, τα:

  • [Επιπρόσθετο Μενού No. 31] “Συλλογή: Αγωνιστικά Αυτοκίνητα Δρόμου” (Επίπεδο Συλλέκτη 30 και άνω)
  • [Επιπρόσθετο Μενού No. 32] “Συλλογή: Lexus” (Επίπεδο Συλλέκτη 34 και άνω)
  • [Επιπρόσθετο Μενού No. 33] “Συλλογή: Red Bull X Series” (Επίπεδο Συλλέκτη 49 και άνω)

Θα προστεθεί πλήθος νέων προκλήσεων, μεταξύ των οποίων και “Εβδομαδιαίες Προκλήσεις|, που εξελίσσουν τον τρόπο που βιώνουν οι παίκτες τις “Παγκόσμιες Πίστες. Το περίπτερο “Παγκόσμιες Πίστες”, όπου ο παίκτης μπορεί να συμμετέχει σε πολλούς και διαφορετικούς αγώνες στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Ασία θα εξελιχθεί σημαντικά.

Στη Spec II, θα προστεθούν πέντε αγώνες “Κανονικού” επιπέδου και δύο επιπέδου “Έμπειρου”, επιπλέον, ο “Αγώνας Arcade” θα εξελιχθεί σε “Γρήγορο Αγώνα” και θα είναι ευκολότερος στη χρήση. Επίσης, επιπροσθέτως των κανονικών οδηγών ΤΝ, στην έκδοση για το PS5 θα μπορείτε να διαγωνιστείτε ενάντια στη “Gran Turismo Sophy”, την πρωτότυπη αγωνιστική πράκτορα ΤΝ της οποίας η ανάπτυξη συνεχίζεται.

Θα υπάρχει το νέο μενού “Ευρετήριο Διοργανώσεων” που θα διευκολύνει τους παίκτες στην αναζήτηση και συμμετοχή σε αγώνες μέσα από μια λίστα, ενώ θα υπάρχει η νέα δυνατότητα “Εβδομαδιαίες Προκλήσεις” που θα τους ανταμείβει όταν ολοκληρώνουν όλους τους προσφερόμενους αγώνες.

Το μενού “Εβδομαδιαίες Προκλήσεις” θα εμφανιστεί αφού ο παίκτης παρακολουθήσει την ταινία τέλους και κάθε εβδομάδα θα αλλάζει σε ένα νέο σετ.

Το Δίπλωμα Μετρ θα προστεθεί στο περίπτερο “Σχολή Οδηγών” και εκεί ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να μάθει τα βασικά της σπορ οδήγησης. Ξεκινώντας από την εφαρμογή των βασικών κανόνων χειρισμού, θα προστεθούν 50 νέες και δυσκολότερες εξετάσεις τις οποίες ο παίκτης μπορεί να δώσει αφού ολοκληρώσει επιτυχώς τις εξετάσεις για το “Κανονικό Δίπλωμα”.

Το “Σημείο Συνάντησης”, όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει γρήγορα διαδικτυακούς αγώνες, θα εξελιχθεί σε “Χώροι Συνάντησης”, που προσομοιώνει ένα πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα των παικτών.

Στους Χώρους Συνάντησης, μπορεί ο παίκτης να συνομιλήσει μέσω μηνυμάτων με άλλους παίκτες και να χρησιμοποιήσετε emoticon για να επικοινωνήσει, καθώς και να εστιάσει σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα που αγόρασαν παίκτες για να τα δει από πιο κοντά. Επίσης θα έχει πρόσβαση σε αυτήν την περιοχή από τις Παγκόσμιες Πίστες, καθώς και από το περίπτερο “Παιχνίδι Πολλών Παικτών”.

Η λειτουργία πολλών παικτών “Διαίρεση Οθόνης 2 Παικτών” θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει έως και τέσσερις παίκτες. Ο παίκτης μπορεί να μοιράσει μία οθόνη σε τέσσερα τμήματα και να βάλει τέσσερις παίκτες να αγωνιστούν μαζί στην ίδια οθόνη ή τηλεόραση (μόνο στο PS5).

Το ενημερωμένο τοπικό παιχνίδι πολλών παικτών επιτρέπει στον παίκτη να αλλάξει αυτοκίνητα στο μενού πριν από τον αγώνα, καθιστώντας το πιο φιλικό προς τον χρήστη από ποτέ. Κάθε παίκτης θα πρέπει να έχει ξεχωριστό χειριστήριο προκειμένου να συμμετέχει σε αγώνες Διαίρεσης Οθόνης.

Οι χαμηλότερες ταχύτητες κλείστρου θα είναι διαθέσιμες στη λειτουργία “Φωτογραφία Αγώνα”, που χρησιμοποιείται για τη λήψη φωτογραφιών από τις επαναλήψεις μετά τον αγώνα. Θα είναι διαθέσιμες ταχύτητες κλείστρου από 1/1 έως 1/30 δευτερολέπτου. Με αυτό ο χρήστης μπορεί πλέον να βγάζει πιο φωτεινές φωτογραφίες από σκοτεινά αντικείμενα, να φωτογραφίζει τα ίχνη φωτός και να βγάζει φωτογραφίες που “αιχμαλωτίζουν” δυναμικές κινήσεις. Οι χαμηλότερες ρυθμίσεις ταχύτητας κλείστρου θα επιτρέψουν μεγαλύτερο εύρος έκφρασης στις φωτογραφίες σας.

Θα προστεθεί ένα νέο Σημείο Scapes, το “Γραφεία Polyphony Digital στο Τόκιο” και η νέα συλλογή Scapes “Αγαπημένα Παικτών”. Η ειδική ενότητα “Αγαπημένα Παικτών” θα προστεθεί στο Scapes και θα παρουσιάζει σημεία που είναι δημοφιλή μεταξύ των παικτών, ενώ το “Γραφεία Polyphony Digital στο Τόκιο” θα προστεθεί ως νέο σημείο για τον εορτασμό του 3.000ου φωτογραφικού σημείου που προστέθηκε στη λειτουργία.

Τέλος θα προστεθεί ένας νέος πίνακας ελέγχου, όπου θα μπορεί ο παίκτης να κάνει επισκόπηση της προόδου του στο παιχνίδι, από τον αριθμό των αυτοκινήτων στο γκαράζ του μέχρι την πρόοδό του στις Παγκόσμιες Πίστες, στο Επίπεδο Συλλέκτη κ.λπ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...