WEC: 1-2 η Toyota στο πέσιμο της αυλαίας του πρωταθλήματος

Σχετικά άρθρα

Ακόμη ένα “1-2” πρόσθεσε στο παλμαρέ της η Toyota, καταφέρνοντας να πετύχει το απόλυτο γι’αυτή στον χθεσινό 8ωρο αγώνα αντοχής στη πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν.

Οι Sebastien Buemi, Kazuki Nakajima και Brendon Hartley με το GR010 Hybrid #8 ήταν αυτοί που πήραν στη νίκη, με τους Mike Conway, Kamui Kobayashi και Jose Maria Lopez, με το GR010 Hybrid με τον αριθμό 7 να τερματίζουν στη δεύτερη θέση. Το βάθρο συμπληρώθηκε από τους Fuoco, Molina και Nielsen με την Ferrari 499P.

Στη κατηγορία LMP2 νικητές ήταν οι Rui Andrade, Louis Deletraz and Robert Kubica της Team WRT, ενώ στη κατηγορία LMGTE Am κέρδισαν οι Bovy, Gatting, Frey της Iron Dames με Porsche 911 RSR.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της σεζόν του WEC και αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείς να τα βρεις σε αυτό το PDF.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...