Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Toyota C-HR

Σχετικά άρθρα

Η Toyota ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την παραγωγή του ολοκαίνουργιου C-HR στο εργοστάσιό της στη Σακαρία της Τουρκίας. Με μια νέα επένδυση 308 εκατομμυρίων ευρώ στις εγκαταστάσεις παραγωγής της, το Toyota Motor Manufacturing Turkey (TMMT) είναι το πρώτο εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρίας στην Ευρώπη που παράγει και plug-in υβριδικά οχήματα.

Η επένδυση αφορά τον εκσυγχρονισμό των γραμμών παραγωγής του εργοστασίου TMMT εν όψει της περαιτέρω ηλεκτροκίνησης, με τις συνολικές επενδύσεις στο εργοστάσιο της Sakarya να αγγίζουν τώρα τα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η νέα επένδυση διαφοροποιεί περαιτέρω την παραγωγή του TMMT. Έτσι, εκτός από το Corolla sedan και το ολοκαίνουργιο C-HR, το εργοστάσιο θα συναρμολογεί μπαταρίες για plug-in υβριδικά μοντέλα για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Η νέα μονάδα έχει την ικανότητα να συναρμολογεί 75.000 μονάδες μπαταριών ετησίως.

Το νέο C-HR επεκτείνει περαιτέρω τη σχεδιαστική του τόλμη, με τη Toyota να αναφέρει ότι έχει αναπτυχθεί και θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη. Από την κυκλοφορία του, το C-HR έχει αποδειχθεί εμπορική επιτυχία για την Toyota με αθροιστικές πωλήσεις άνω των 800.000 οχημάτων στον τον κύκλο ζωής του.

Διάβασε αναλυτικά

Νέο Toyota C-HR

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το C-HR έφερε πολλούς νέους πελάτες στη Toyota συμβάλλοντας στη αύξηση του μεριδίου της στην ευρωπαϊκή αγορά από το 4% στο 7%.

Δες ακόμα

Οι τιμές του νέου Toyota C-HR

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...