Επίσημο: Η McLaren ανανεώνει τη συνεργασία της με Mercedes για τους κινητήρες της μέχρι το 2030

Σχετικά άρθρα

Η McLaren επέλεξε τη σταθερότητα, επεκτείνοντας τη συμφωνία της για την προμήθεια των power units της Mercedes έως το 2030.

Η βρετανική ομάδα χρησιμοποιεί τα υβριδικά κινητήρια σύνολα της γερμανικής εταιρίας από το 2021 -και προηγουμένως μεταξύ 1995 και 2014- και είχε ήδη στα χέρια της μια συμφωνία που ίσχυε μέχρι το 2025.

Ωστόσο, με τους νέους κανονισμούς για τις μονάδες ισχύος -με ενισχυμένη εστίαση στην ηλεκτρική ενέργεια- που θα τεθούν σε ισχύ το 2026, η McLaren και η Mercedes θέλησαν να συνεχίσουν μαζί.

Ο CEO της McLaren Racing, Zak Brown, είπε:

Η Mercedes-Benz υπήρξε ένας λαμπρός και αξιόπιστος συνεργάτης της ομάδας της McLaren στην Formula 1. Η επέκταση σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη που έχουν οι μέτοχοί μας και η ευρύτερη ομάδα για τα κινητήρια σύνολα τους και την κατεύθυνση που παίρνουμε μαζί τους στη νέα εποχή των κανονισμών που ακολουθεί.

Ήμασταν επιτυχημένοι μαζί, τόσο τις τελευταίες τρεις σεζόν όσο και όταν προηγουμένως τροφοδοτούσαν την ομάδα, οπότε ανυπομονούμε για την επιτυχία που θα έρθει καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας για να παλεύουμε με συνέπεια στο μπροστινό μέρος του grid.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...