O Marko έχασε στοίχημα 500 ευρώ επειδή δεν πίστευε πως ο Verstappen θα πάρει την pole

Σχετικά άρθρα

Ο Max Verstappen πήρε την pole position και στο τελευταίο GP της σεζόν, με την επίδοσή του να ήταν η αιτία ο Helmut Marko να χάσει το στοίχημα που είχε βάλει με τον Christian Horner. 

Στο FP3 ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν 6ος και παραπονιόταν για την ισορροπία του μονοθεσίου του, με τους μηχανικούς να καταφέρνουν να ρυθμίσουν έτσι το μονοθέσιό του προκειμένου ο Ολλανδός να πάρει την 12η φετινή του pole position.

Ο Marko είχε βάλει στοίχημα 500 ευρώ με τον Horner, με τον Αυστριακό να ποντάρει πως ο Verstappen δεν θα ήταν στη πρώτη σειρά, με τον Horner να λέει στον Verstappen μέσω ενδοεπικοινωνίας:

Μπράβο φίλε. Μόλις μου κέρδισες 500 ευρώ από τον Helmut [Marko], που είναι σαν να βγάζεις αίμα από μια πέτρα,

με τον Verstappen να απαντά:

Ο Helmut έχασε ένα στοίχημα; Σε τι κόσμο ζούμε;

Και η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Horner να λέει:

Το στοίχημα ήταν να είσαι στην πρώτη σειρά.

ενώ ο Verstappen του απάντησε:

Χα χα, ωραία.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά τις κατατακτήριες, ο Verstappen αστειεύτηκε λέγοντας:

Νομίζω ότι ο Helmut πήρε το μάθημά του – μην ποντάρεις ποτέ εναντίον μου! Φυσικά, ήταν λίγο ριψοκίνδυνες οι αλλαγές που κάναμε μετά το FP3, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Δοκιμάζαμε πολλά πράγματα στο αυτοκίνητο, τα οποία δεν φάνηκαν πραγματικά να λύνουν το πρόβλημα. Αλλά ναι, νομίζω ότι παραμείναμε ήρεμοι και μετά τα σχόλιά μου, καταλήξαμε σε ένα πολύ καλό στήσιμο για τις κατατακτήριες.

Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Αλλά φυσικά πάντα υπάρχει λίγο ρίσκο. Ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος και, αφού χάσαμε τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, ήταν πιθανώς δύσκολο να τα πάμε καλά και στις επόμενες δύο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...