Milano ονομάζεται τελικά το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Σχετικά άρθρα

Milano και όχι Brennero ονομάζεται το νέο μικρό SUV μοντέλο της Alfa Romeo, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν τον Απρίλιο του 2024.

H Alfa Romeo Milano θα είναι το “αδερφό” μοντέλο των Fiat 600 και Jeep Avenger, κάτι που σημαίνει ότι θα προσφέρεται τόσο με αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο, όσο και με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Το νέο μοντέλο θα τοποθετηθεί κάτω από την Tonale, με την εταιρία να το χαρακτηρίζει ως ένα Sporty Urban Vehicle, που θα είναι game changer. Θα βασίζεται στην e-CMP πλατφόρμα και η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της Stellantis στην πόλη Τίσι της Πολωνία.

Η ηλεκτρική έκδοση του θα διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 156 ίππων με 260 Nm ροπής, που θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 54 kWh. Αυτή θα προσφέρει 400 χιλιόμετρα αυτονομίας ανά φόρτιση σε μικτές συνθήκες στον κύκλο WLTP (600 χλμ όταν το αυτοκίνητο κινείται μέσα στη πόλη).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...