Αυτό είναι ότι απέμεινε από μια Ferrari Roma την τελευταία μέρα του 2023

Σχετικά άρθρα

Λογικά οι προθέσεις αυτού του οδηγού της Roma για το 2024 ήταν η απόλαυση της Ferrari του και τη νέα χρονιά. Ωστόσο, αυτά τα σχέδια ακυρώθηκαν την τελευταία ημέρα του 2023.

Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου στη Μεγάλη Βρετανία, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Warwickshire, ο Άγγλος οδηγός της Ferrari Roma, στην προσπάθειά του να προσπεράσει το προπορευόμενο αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, καταλήγοντας στα παρακείμενα δέντρα του αυτοκινητόδρομου Μ40.

Το βρεγμένο και ολισθηρό οδόστρωμα ήταν ο λόγος για το παραπάνω, με το πανέμορφο ιταλικό sportscar να υπέστη ανεπανόρθωτες ζημιές. Ωστόσο, το ευτυχές είναι ότι ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Στο ατύχημα δεν ενεπλάκησαν άλλα αυτοκίνητα, ούτε εκείνο που προσπάθησε να προσπεράσει ο οδηγός της Roma, στο τιμόνι του οποίου βρισκόταν ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...