Ιταλία: Κόβουν με τροχό κάμερες ταχύτητας

Σχετικά άρθρα

Στην Ιταλία, κάποιοι που αυτοαποκαλούνται Fleximan, έχουν βάλει ως αποστολή να κόψουν όσες περισσότερες κάμερες ελέγχου ταχύτητας μπορέσει. Όλα ξεκίνησαν στη βορειοανατολική Ιταλία, και μέχρι σήμερα έχουν κοπεί τουλάχιστον 15 κάμερες.

Η ιταλική αστυνομία έχει συγκροτήσει ειδική ομάδα εργασίας, ενώ για την υπόθεση εργάζονται επίσης τέσσερις διαφορετικοί εισαγγελείς.

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν ο Fleximan είναι ένας ή περισσότεροι, με την αστυνομία στη βορειοδυτική περιοχή του Πεδεμόντιο να αναφέρει πως προχώρησε στη σύλληψη ενός 50χρονου ως ύποπτο για τις καταστροφές, απαγγέλοντας του κατηγορίας, αλλά οι περισσότερες από τις επιθέσεις έγιναν στην περιοχή Βένετο στα βορειοανατολικά.

Το ψευδώνυμο Fleximan προέρχεται από την ιταλική λέξη flessibile, που σημαίνει γωνιακός τροχός, το εργαλείο που έχει χρησιμοποιήσει ως επί το πλείστον για να κοπούν οι κάμερες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...