Στο σφυρί η μια και μοναδική Bugatti Veyron Grand Sport Sang Bleu

Σχετικά άρθρα

To 2009 η Bugatti γιόρτασε τα 100 χρόνια ζωής της παρουσιάζοντας μια σειρά από ειδικές εκδόσεις της Veyron. Έτσι, εκτός των Sang Noir, Bleu Centenaire και Fbg par Hermes, είδαμε και την μοναδική Veyron Grand Sport Sang Bleu στο Pebble Beach Concours d’Elegance.

Η έκδοση βασίζεται στην ανοικτή έκδοση της Grand Sport, με την Sang Bleu να ξεχωρίζει από το δίχρωμο εξωτερικό με την χρησιμοποίηση 2 υλικών, του carbon και του αλουμινίου.

Τα χρώματα που έχουν επιλεγεί είναι ένα βαθύ μπλε για το carbon (εξού και το όνομα Sang Bleu), ενώ το αλουμίνιο είναι φυσικά επεξεργασμένο. Τον ίδιο χρωματισμό ακολουθούν και οι ζάντες ενώ στο εσωτερικό συναντάμε Gaucho δερμάτινες επενδύσεις.

Μηχανικά, η Bugatti Veyron Grand Sport Sang Bleu φορά τον γνωστό W16 κινητήρα απόδοσης 1.001 ίππων με 1.250 Nm ροπή.

Μετά το Pebble Beach, τo συγκεκριμένο one-off αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε σε διάφορες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ιδιωτικής έκθεσης στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Έπειτα, πέρασε στα χέρια του πρώτου ιδιώτη ιδιοκτήτη του το 2011, προτού αγοραστεί από τον σημερινό το 2013.

Συνολικά, έχει διανύσει 4.494 χλμ. και φοράει ακόμα τα εργοστασιακά ελαστικά της Michelin. Η Bugatti Veyron Grand Sport Sang Bleu θα βγει στη δημοπρασία του οίκου RM Sotheby’s στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, την 1η Μαρτίου, με την εκτιμώμενη τιμή πώλησης να κυμαίνεται από τα 1.550.000 έως τα 1.850.000 ευρώ,

ΠηγήRM Sotheby's

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα