Η Genesis καθυστερεί τη μετάβασή της στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

Όχι πολλά χρόνια πριν, το 2021, η Genesis είχε ανακοινώσει πως το 2025 όλα τα καινούρια μοντέλα που θα παρουσιάζει θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά, προσφέροντας ηλεκτρικά με μέσο αποθήκευσης τις μπαταρίες και ηλεκτρικά με κυψέλες υδρογόνου. Μαζί με τη στρατηγική διπλής ηλεκτροκίνησης, η Genesis ανακοίνωσε τον στόχο της να γίνει μια μάρκα με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα έως το 2035.

Τρία χρόνια μετά η Genesis βλέπει η ανακοίνωσή της ήταν μια ουτοπία και έτσι θα στραφεί και αυτή στα υβριδικά μοντέλα. Αυτά θα συνδυάζουν έναν 2,5-λίτρων κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα και δεν θα είναι plug-in υβριδικά.

Τα στοιχεία πωλήσεων της εταιρίας δείχνουν πως κατά το 2023 πούλησε 225.189 αυτοκίνητα και αυτά μόλις τα 18.846 ήταν αμιγώς ηλεκτρικά, ενώ το 2022 είχε πουλήσει 215.128 αυτοκίνητα με τα 18.759 να ήταν ηλεκτρικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...