Με περισσότερα από 1.360 άλογα τα ηλεκτρικά της Lamborghini

Σχετικά άρθρα

Το 2028 η Lamborghini θα κυκλοφορήσει το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο, το Lanzador και ο διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής εταιρίας, Stephan Winkelmann, σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως ετοιμάζουν και άλλα ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία θα παράγουν περισσότερα από 1.360 άλογα.

Το γεγονός των αριθμών είναι σημαντικό. Για την ισχύ εξόδου, μιλάμε για τουλάχιστον ένα μεγαβάτ (1.360 άλογα). Αυτό είναι σίγουρο. Αυτός είναι ένας από τους πυλώνες μέτρησης για την απόδοση του αύριο όταν πρόκειται για πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Αλλά πολύ πιο σημαντικό το πώς νιώθεις μέσα στο αυτοκίνητο.

Η απόδοση χωρίζεται στα δύο. Ένα μέρος είναι η επιτάχυνση, η τελική ταχύτητα, ο χρόνος γύρου και η συμπεριφορά πέδησης, αλλά αυτό πρέπει να μεταφραστεί σε συναισθηματική πλευρά και κάθε πελάτης που οδηγεί μια Lamborghini να αναγνωρίζει ότι υπάρχει αυτό το συναισθηματικό μέρος που χαρίζει η οδήγηση μιας Lamborghini, και αυτό πρέπει να μεταφραστεί και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Όπως είπε ο Winkelmann η εταιρία θέλει να αναπτύξει ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα συνδυάζουν “επαναλαμβανόμενη επιτάχυνση, με υψηλή τελική ταχύτητα και μεγάλη αυτονομία”, περιγράφοντας τις προσπάθειες για την επίτευξη και των τριών σχεδόν ως “αδύνατη αποστολή”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...