Ο πατέρας του Verstappen στα “μαχαίρια” με τον Horner. Λέει πως η Red Bull κινδυνεύει να “διαλυθεί” όσο ο Horner παραμένει επικεφαλής

Σχετικά άρθρα

Ο Jos Verstappen, ο πατέρας του Max, προχώρησε σε μια δήλωση που δείχνει πως το εσωτερικό της Red Bull είναι “καζάνι που βράζει” εξαιτίας της υπόθεσης του Christian Horner, παρά τις αντίθετες δηλώσεις που κάνει ο τελευταίος.

Ο Ολλανδός μιλώντας στη βρετανική Daily Mail είπε πως η Red Bull κινδυνεύει να “διαλυθεί” όσο ο Βρετανός παραμένει επικεφαλής της αυστριακής ομάδας και πως “παίζει το θύμα”, αλλά είναι εκείνος που προκαλεί τα προβλήματα.

Χαρακτηριστικά, ο 51χρονος Verstappen δήλωσε:

Υπάρχει ένταση εδώ όσο παραμένει στη θέση του. Η ομάδα κινδυνεύει να διαλυθεί. Δεν μπορεί να συνεχίσει όπως είναι. Θα εκραγεί. Παίζει το θύμα, όταν είναι αυτός που προκαλεί τα προβλήματα.

Ο Max Verstappen ρωτήθηκε πολλές φορές το Σαββατοκύριακο του Μπαχρέιν σχετικά με τον Horner και συνέχεια ήταν πολύ προσεκτικός σε ό,τι δήλωσε:

Ακούστε, όταν κοιτάζω πώς λειτουργεί ο Christian μέσα στην ομάδα, είναι ένα απίστευτο αφεντικό της ομάδας. Οπότε απολύτως, από αυτή την πλευρά των πραγμάτων δεν μπορείς καν να το αμφισβητήσεις. Άρα με αυτό ασχολούμαι κι εγώ. Μιλάω πολύ στον Christian. Και επίσης, φυσικά, όλο το Σαββατοκύριακο εδώ, είναι πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα.

Άτομα κοντά στον Horner δήλωσαν στη Daily Mail πως θεωρούν ότι ο Jos προσπαθεί εδώ και εβδομάδες να υπονομεύσει τη δουλειά του Horner, ως επικεφαλής της ομάδας της Red Bull. Την περασμένη Παρασκευή, μετά τις κατατακτήριες, Horner και Jos Verstappen είχαν μια έντονη διαμάχη στο γραφείο του Horner.

Συνεργάτες του Horner φήμες πιστεύουν ότι ο Jos Verstappen έχει εμπλακεί στα παρασκήνια σε ένα παιχνίδι εξουσίας, προσπαθώντας να απομακρύνει τον Horner από τον ρόλο του επικεφαλής της Red Bull, υπονοώντας ότι ο Ολλανδός είχε ακόμη και ρόλο στη διαρροή των υποτιθέμενων αποδεικτικών στοιχείων. Ο Jos αρνείται τους ισχυρισμούς, λέγοντας:

Αυτό δεν θα είχε νόημα. Γιατί να το κάνω αυτό όταν ο Max τα πάει τόσο καλά εδώ;

Διάβασε ακόμη

Ο Jos Verstappen συναντήθηκε με τον Toto Wolff και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Max να φύγει από την Red Bull

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...