Ο Horner δεν έχει καμία αμφιβολία πως θα διατηρήσει την δουλειά του στην Red Bull

Σχετικά άρθρα

Ο Christian Horner δήλωσε από το Μπαχρέιν πως δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα διατηρήσει την δουλειά του στην Red Bull. Κατά τη διάρκεια του GP του Μπαχρέιν, ο Βρετανός κυκλοφορούσε στα paddock κρατώντας το χέρι της συζύγου του, Geri Halliwell, ενώ είχε και συνομιλίες με τον Ταϊλανδό κληρονόμο της Red Bull, Chalerm Yoovidhya, που κατέχει το 51% της εταιρίας.

Διάβασε επίσης

Ο πατέρας του Verstappen στα “μαχαίρια” με τον Horner. Λέει πως η Red Bull κινδυνεύει να “διαλυθεί” όσο ο Horner παραμένει επικεφαλής

Ο Horner απαντώντας στην ερώτηση για το κατά πόσο είναι σίγουρος για το μέλλον του στην Red Bull και εάν θα βρίσκεται στη θέση του επικεφαλής της ομάδας στο επόμενο GP, αυτό της Σαουδικής Αραβίας αλλά και σε ολόκληρη τη σεζόν, είπε:

Ναι, απολύτως, δεν θα ήμουν εδώ διαφορετικά. Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε τεράστια υποστήριξη και έχουμε τεράστιους συνεργάτες και σπουδαίους μετόχους πίσω μας, επίσης. Δεν πετυχαίνεις τέτοιου είδους αποτελέσματα αν δεν είσαι ενωμένος.

Δεν πρόκειται να σχολιάσω ανώνυμα, εικαστικά μηνύματα από άγνωστη πηγή. Προέρχονται από άγνωστη πηγή και δεν πρόκειται να σχολιάσω. Δεν πρόκειται να σχολιάσω ποια είναι τα κίνητρα του ατόμου που έκανε αυτό. Η εστίασή μου είναι σε αυτή την ομάδα, την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου και να πηγαίνω στους αγώνες. Έχω την υποστήριξη μιας απίστευτης οικογένειας, μιας απίστευτης συζύγου, μιας απίστευτης ομάδας και όλων μέσα σε αυτήν την ομάδα και η εστίασή μου είναι να πάω σε αγώνες και να τους κερδίζω, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Υπήρξε μια πλήρης, μακρά εσωτερική διαδικασία που ολοκληρώθηκε από έναν ανεξάρτητο δικηγόρο. Οι καταγγελίες απορρίφθηκαν. Τέλος. Προχωράμε.

Πάντα ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι θα ήμουν εδώ. Και η εστίασή μου είναι στη σεζόν και στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Δεν μπορώ να σχολιάσω τι επιλέγει ο κόσμος να γράψει. Η εστίασή μου είναι στην ομάδα, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους γύρω μου. Και έχω την πλήρη υποστήριξή τους, την πλήρη υποστήριξή τους, και για μένα είναι να κοιτάζω μπροστά και να προχωρώ.

Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες πίσω στο Μίλτον Κέινς που αυτόν τον χειμώνα δούλεψαν τόσο σκληρά και έφτιαξαν άλλο ένα υπέροχο αυτοκίνητο. Είναι η μαρτυρία αυτής της σκληρής δουλειάς που συνεχίζεται στα παρασκήνια. Κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση και πετύχαμε αυτό το 1-2, παίρνοντας τους μέγιστους βαθμούς σήμερα.

Μπορείτε να δείτε πως το φετινό μονοθέσιο είναι μια επιθετική εξέλιξη και νομίζω ότι η ομάδα σχεδιασμού, ολόκληρη η ομάδα, έχει κάνει μια υπέροχη, υπέροχη δουλειά. Δεν έχουν επαναπαυτεί στις δάφνες τους. Έχουν πιέσει σκληρά και ξεπέρασαν τα όρια, και μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν πολλές καινοτόμες ιδέες στο αυτοκίνητο. Έχει τη βάση του στο περσινό μονοθέσιο αλλά είναι μια ισχυρή εξέλιξη.

Οι Horner, Ben Sulayem και Stefano Domenicali συναντήθηκαν την Παρασκευή όπου είχαν μια συζήτηση σχετικά με την υπόθεση. Αν και δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από κανένα από τα μέρη σχετικά με το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, ένα σενάριο που φαίνεται να έχει αποκλειστεί είναι να εμπλακεί ανεξάρτητα η FIA και να μην διεξάγει άμεσα την δική της έρευνα.

Μιλώντας στους Financial Times, ο Ben Sulayem θεώρησε ότι θα ήταν λάθος της FIA να ενεργήσει από μόνη της και να εξετάσει την υπόθεση, αλλά διευκρίνισε ότι:

Θα εξετάσουμε κάθε καταγγελία που προέρχεται από τον υπεύθυνο συμμόρφωσής μας. Η υπόθεση καταστρέφει το άθλημα. Αυτό είναι επιζήμιο σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι η αρχή της σεζόν. Η F1 γίνεται τόσο δημοφιλής. Πρέπει απλώς να απολαύσουμε την αρχή της σεζόν. Δείτε τον ανταγωνισμό. Γιατί το επισκιάζουμε με αρνητισμό;

Η Red Bull δεν προσέφερε καμία διαφάνεια σχετικά με τα ευρήματα της έρευνάς της για τον Horner, ούτε εξήγησε γιατί κατέληξε στο συμπέρασμα να απορρίψει τις καταγγελίες εναντίον του. Αυτό έχει προκαλέσει υποψίες ότι η εταιρεία προσπαθεί να “κρύψει την υπόθεση κάτω από το χαλί”.

Ο Toto Wolff της Mercedes και ο Zak Brown της McLaren ζήτησαν από την Formula 1 και την FIA να παρέμβουν και να ξεκαθαρίσουν τα “αναπάντητα ερωτήματα” σχετικά με την υπόθεση Horner, ζητώντας διαφάνεια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...