Toto Wolff: Θα ήθελα πολύ να έχω τον Max Verstappen στην Mercedes

Σχετικά άρθρα

Ο Toto Wolff παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πολύ να αποσπάσει την υπογραφή του Max Verstappen ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton στη Mercedes.

Το μέλλον του Ολλανδού αποτέλεσε αντικείμενο έντονων εικασιών εν μέσω αναφορών για ρήγμα στο στρατόπεδο της Red Bull, μετά τη διαμάχη που ξέσπασε στο εσωτερικό της ομάδας εξαιτίας της υπόθεσης του Christian Horner.

Παρότι η Red Bull θέλει να αφήσει πίσω της την υπόθεση, με τους Marko και Horner να δηλώνουν πως θέλουν το καλό της ομάδας, ο Wolff απαντώντας σε ερώτηση εάν ενδιαφέρεται για τον Verstappen ώστε ο τελευταίος να καλύψει την θέση του Hamilton, που του χρόνου θα πάει στη Ferrari, είπε:

Αυτή είναι μια απόφαση που πρέπει να λάβει ο Max και δεν υπάρχει ομάδα στο grid που δεν θα έκανε τα πάντα για να τον έχει στο μονοθέσιο της.

Θα ήθελα πολύ να τον έχω. Αλλά πρώτα πρέπει να τακτοποιήσουμε το αυτοκίνητό μας. Το οφείλουμε στους οδηγούς μας George και Lewis να βελτιώσουμε το μονοθέσιο και να τους δώσουμε εξοπλισμό που είναι καλό πριν ονειρευτώ το μέλλον του επόμενου έτους.

Πιστεύω ότι θα περιμένουμε να πάρουμε μια απόφαση. Έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές. Όσο περισσότερο είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε πώς θα εξελιχθεί η σεζόν τόσο το καλύτερο. Δεν θα είναι μια απόφαση που θέλουμε να πάρουμε τις επόμενες εβδομάδες, αλλά μάλλον είναι μια απόφαση που θα λάβουμε τους επόμενους μήνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...