Ecclestone για τη μήνυση του Massa: Και εγώ το ίδιο θα έκανα

Σχετικά άρθρα

Ο Felipe Massa κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου κατά της FIA, της FOM και του Bernie Ecclestone για το σκάνδαλο “crashgate” του Grand Prix της Σιγκαπούρης το 2008, ζητώντας αποζημίωση τουλάχιστον 75 εκατ. ευρώ, με τον Βραζιλιάνο να πιστεύει πως το αποτέλεσμα του αγώνα στη Marina Bay θα πρέπει να ακυρωθεί, καθώς εξαιτίας αυτού έχασε το πρωτάθλημα οδηγών του 2008.

Ο Bernie Ecclestone σχολιάζοντας την μήνυση του Massa

Αν με ρωτούσε, θα έλεγα ότι ήταν το απολύτως σωστό, να κάνω μήνυση και να αφήσω έναν Άγγλο δικαστή να αποφασίσει τι είναι σωστό και τι λάθος. Δεν μπορώ να πω τίποτα για το αποτέλεσμα και το τι θα συμβεί. Από την άποψή του, είναι καλύτερο ένας Άγγλος δικαστής να βγάλει μια ετυμηγορία. Θα τον βοηθήσει περισσότερο.

Από τη μεριά του ο Massa είπε για την μήνυση:

Πάντα έλεγα ότι θα παλέψω μέχρι το τέλος. Εφόσον η FIA και η FOM αποφάσισαν να μην κάνουν τίποτα, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτή την ιστορική αδικία στα δικαστήρια. Το θέμα είναι τώρα στους δικηγόρους μας και είναι πλήρως εξουσιοδοτημένοι να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να αποδοθεί δικαιοσύνη στον αθλητισμό.

Ο Ecclestone παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως ο πρώτος παγκόσμιος τίτλος του Lewis Hamilton το 2008 ήταν “τυχερός”, αφού κανονικά θα έπρεπε η F1 να είχε ακυρώσει το GP της Σιγκαπούρης, λόγω του Crashgate, όταν ο Nelson Piquet Jr. τράκαρε επίτηδες για να βοηθήσει τον τότε teammate του, Fernando Alonso, να κερδίσει τον αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...