Η Tesla αυξάνει τις τιμές του Model Y στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Η Tesla αυξάνει την τιμή του Model Y σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες στις 22 Μαρτίου κατά περίπου 2.000 ευρώ, με την ανακοίνωση να γίνεται μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης X.

Αυτή η αύξηση έρχεται μετά την αντίστοιχη ανακοίνωση της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας ότι θα αυξήσει τις τιμές για όλες τις εκδόσεις του Model Y στις ΗΠΑ κατά 1.000 δολάρια από την 1η Απριλίου. Η Tesla αύξησε τις τιμές του Model Y κατά 1.000 δολάρια, την 1η Μαρτίου.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, είχε δηλώσει:

Αυτή είναι η ουσιαστική αβεβαιότητα της κατασκευαστική διαδικασίας: τα εργοστάσια χρειάζονται συνεχή παραγωγή για να είναι αποτελεσματικά, αλλά η ζήτηση των καταναλωτών είναι εποχιακή.

Σήμερα, στην Ελλάδα η τιμή του βασικού πισωκίνητου Model Y ξεκινάει από τα 42.990 ευρώ, για να ακολουθήσει η Long Range έκδοση από 49.990 ευρώ και η Performance από 55.990 ευρώ.

Πηγήtwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...