Συνεργασία Subaru και Panasonic για προμήθεια μπαταριών

Σχετικά άρθρα

Στις 31 Ιουλίου του 2023 η Subaru και η Panasonic Energy ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την οικοδόμηση μιας μεσο-μακροπρόθεσμης συνεργασίας για να ανταποκριθούν στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά για τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα και για μπαταρίες εντός οχήματος.

Ως αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων, οι δύο εταιρείες συμφώνησαν σήμερα για μια βασική συνεργασία σχετικά με την προμήθεια κυλινδρικών μπαταριών ιόντων λιθίου για οχήματα, χωρίς να γίνονται γνωστές συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Οι δύο πλευρές αναφέρουν ότι θα χρησιμοποιήσουν αυτή τη συνεργασία για να εκπληρώσουν την κοινωνική τους αποστολή για την υλοποίηση μιας κοινωνίας ουδέτερης από εκπομπές άνθρακα, να αναπτύξουν βιώσιμα τις βιομηχανίες αυτοκινήτων και μπαταριών, να διατηρήσουν την τοπική απασχόληση και να αναπτύξουν ανθρώπινο δυναμικό.

Διάβασε ακόμα

Η Panasonic μειώνει την παραγωγή μπαταριών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα επειδή οι πωλήσεις τους δεν είναι οι αναμενόμενες

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...