Νέο Volkswagen California

Σχετικά άρθρα

Το νέο California παρουσίασε η Volkswagen, με το μοντέλο να βασίζεται στο Multivan T7 και να έχει μήκος 5,17 μέτρα, 27 εκατοστά μακρύτερο από τον προκάτοχό του, με το πλάτος του να έχει αυξηθεί κατά 3,7 εκατοστά στα 1,94 μέτρα. Το ύψος του αγγίζει τα 1,99 μέτρα.

Το νέο μοντέλο έχει πλέον δύο συρόμενες πόρτες με κουνουπιέρες, σκηνή στην οροφή και έχει ικανότητα ρυμούλκησης έως και 2.000 κιλά. Είναι διαθέσιμο σε πέντε εκδόσεις, τις Beach, Beach Tour, Beach Camper, Coast και Ocean, και μπορεί να εξοπλιστεί με τέντα.

Στο εσωτερικό, η Volkswagen έχει αντικαταστήσει τον πίσω πάγκο με δύο μεμονωμένα καθίσματα που μπορούν να μεταμορφωθούν σε κρεβάτι. Υπάρχει νέα κουζίνα που επιτρέπει στους επιβάτες να μπορούν να βγαίνουν και από τις δύο πλευρές του οχήματος.

Προσφέρεται με τον 2.0 TSI κινητήρα απόδοσης 204 ίππων, με τον 2.0 TDI απόδοσης 150 ίππων και με τον plug-in υβριδικό που συνδυάζει τον 1.4 TSI κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας συνδυαστικά 245 άλογα. Ο ηλεκτροκινητήρας αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 13 kW που προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως 40 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί ο επικεφαλής αεροδυναμικής της Mercedes 

Ο επικεφαλής αεροδυναμικής της Mercedes, Gioacchino Vino, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Vino βρίσκεται στη Mercedes από τον Φεβρουάριο του 2018, με...

Η VW θα πληρώσει αποζημιώσεις 50 εκατ. ευρώ σε 60.000 Ιταλούς λόγω του Dieselgate

Η Volkswagen ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με 60.000 Ιταλούς που τα αυτοκίνητά τους επηρεάζονται από το σκάνδαλο χειραγώγησης εκπομπών ρύπων, πληρώνοντας 50 εκατ. ευρώ. Ο...