Teaser photo: Subaru Impreza WRX STI tS με carbon οροφή

Σχετικά άρθρα


Είναι γνωστό πλέον ότι οι περισσότερες Ιαπωνικές εταιρίες –για να μην πω όλες, κρατάνε τα καλύτερα για την εγχώρια αγορά. Από αυτόν τον κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η Subaru η οποία ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει μία νέα έκδοση του Subaru Impreza WRX STΙ με την ονομασία tS στην Ιαπωνία. Για αυτούς που δεν ξέρουν, το tS σημαίνει “Tuned by STI” και αν κρίνουμε από το προηγούμενο tS, το Subaru Legacy B4 2.5GT tS, κάτι καλό έρχεται!

Μέχρι τώρα που γράφεται το άρθρο μόνο μία φωτογραφία teaser έχει δοθεί στη δημοσιότητα και δυστυχώς επειδή τουλάχιστον ο γράφων το άρθρο δεν γνωρίζει Γιαπωνέζικα καμία άλλη πληροφορία δεν είναι γνωστή. Το μοναδικό που φαίνεται από την φωτογραφία είναι ότι το Impreza θα διαθέτει οροφή από ανθρακονήματα που θα συνεισφέρει αρκετά στη μείωση του βάρους του. Έτσι ακόμα και αν η δύναμη του κινητήρα παραμείνει η ίδια λογικά θα έχουμε καλύτερες επιδόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες όμως είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε.

[Πηγή: Subaru]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Volkswagen teasάρει νέα έκδοση του Golf GTI

Την 31η Μαΐου, κατά τη διάρκεια του 24ωρου αγώνα του Nurburgring, η Volkswagen θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση του Golf GTI, καθώς φέτος γιορτάζει...