H Skoda δοκιμάζει την νέα Fabia R5

Σχετικά άρθρα

276454

Η Skoda παρουσίασε τη τρίτη γενιά της Fabia στα μέσα του περασμένου Αυγούστου, με το τσέχικο εργοστάσιο να παραμένει πιστό στην εμπλοκή του στους αγώνες ράλι.

Τους τελευταίους μήνες εξελίσσει το νέο αγωνιστικό της όπλο, τη Fabia R5, ώστε να είναι έτοιμη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2015. Αν και φοράει καμουφλάζ είναι εμφανές τα φαρδιά φτερά, η εισαγωγή αέρα για την καμπίνα και του κινητήρα στο καπό, ενώ πίσω έχει μεγάλη αεροτομή κι κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει τις δοκιμές εξέλιξης που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο διάστημα σε διάφορα είδη εδάφων, με το νέο Skoda Fabia R5 να αντικαθιστά το Fabia S2000 και θα συμμετέχει στη WRC-2 κατηγορία του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

WRC: Ο Ogier νικητής στο Rally Κροατίας

Ο Sebastien Ogier άρπαξε την νίκη στο Rally Κροατίας, αφού κατάφερε σήμερα από την τρίτη θέση να ανέβει στην πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση...