Έκθεση Γενεύης 2015: Range Rover Evoque facelift

Σχετικά άρθρα

Land-Rover-Range-Rover-Evoque-facelift-1994

Στο περίπτερο της Land Rover στην Γενεύη, η Αγγλική εταιρία συνδυάζει το παρόν με το παρελθόν. Από την μία, έχει το προσφάτως ανανεωμένο Evoque και από την άλλη, τις τρεις τελικές εκδόσεις που παρουσίασε στις αρχές του έτους για το Defender.

Land-Rover-Range-Rover-Evoque-facelift-1998

Να θυμίσουμε πως το Evoque ανανεώθηκε τόσο σχεδιαστικά, με τον νέο εμπρός προφυλακτήρα, τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος, όσο και μηχανικά, με τον νέο αλουμινένιο Ingenium TD4 turbodiesel κινητήρα που προσφέρεται σε δύο εκδόσεις -150 και 180 ίππων-. Παράλληλα με αυτόν τον κινητήρα, προσφέρεται και ο Si4 βενζινοκινητήρας των 240 ίππων. Ανανεωμένο βέβαια είναι και το εσωτερικό με νέα πλαίσια στις πόρτες, νέα καθίσματα, νέο σύστημα infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών κ.ά.

Land-Rover-Defender-Heritage-2008

Όσον αφορά τα Defenders, πρόκειται για την Heritage Edition, την Adventure Edition και την Autobiography Edition. Κάθε μία από αυτές, έχει τον χαρακτήρα της. Η πρώτη, αντλεί έμπνευση από τα πρώτα μοντέλα της εταιρίας και είναι βαμμένη στο παραδοσιακό πράσινο χρώμα με τα “HUE 166” γραφικά στο αμάξωμα να αποτελούν φόρο τιμής στο πρώτο Land Rover προ-παραγωγής και την πινακίδα που φορούσε. Η παραγωγή του, θα περιοριστεί στις 400 μονάδες και η τιμή του, ξεκινά στην Αγγλία από τα €35.400.

Land-Rover-Defender-Adventure-1977

Η δεύτερη, με το “περιπετειώδες” πορτοκαλί χρώμα απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να πάνε παντού. Μεταξύ άλλων, η Adventure Edition έχει επιπλέον προστασία κάτω από το αμάξωμα και χωμάτινα ελαστικά ενώ η παραγωγή της, θα περιοριστεί στις 600 μονάδες με τιμή που ξεκινά από τα €55.450.

Land-Rover-Defender-Autobiography-2028

Τέλος, η πολυτελής Autobiography Edition με το δίχρωμο εξωτερικό, την καμπίνα με το άπλετο δέρμα και παραγωγή που θα σταματήσει στις 80 μονάδες. Η τιμή αυτού: €78.900 στην Αγγλία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της έκθεσης της Γενεύης του 2025

Παρότι οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης αναφέρουν ότι η επιστροφή της στη μετά-Covid εποχή ήταν επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη, η πραγματικότητα απέχει...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...