Οι Maserati Alfieri και GranTurismo θα κυκλοφορήσουν μέχρι το 2018

Σχετικά άρθρα

Maserati GranTurismo Sport

Με την Levante να έχει μπει κανονικά στη γκάμα της Maserati, η ιταλική εταιρία θέλει να ανανεώσει τα υπόλοιπα μοντέλα της, καθώς να βγάλει στον δρόμο και την  Alfieri.

Η GranTurismo αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2017, με την έκδοση παραγωγής του σαγηνευτικού coupe να ακολουθεί ένα χρόνο αργότερα και μέχρι το τέλος του 2018.

Maserati Alfieri Concept

Η Alfieri θα χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη έκδοση της υπάρχουσας πλατφόρμας της Maserati, αλλά αυτή θα χρησιμοποιεί περισσότερο αλουμίνιο, κάτι που θα κάνει το νέο sport coupe ελαφρύτερο, με τον μηχανικό της εταιρίας, Davide Danesin, να δηλώνει σε αυστραλιανό μέσο:

Σήμερα η αρχιτεκτονική μοιράζεται μεταξύ της Ghibli, της Quattroporte και της Levante. Με την Alfieri πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα, έτσι ώστε να παραδώσουμε μια ακόμα πιο sport πλατφόρμα, με κάποια κοινή βάση αλλά μια περαιτέρω εξέλιξη.

Η Alfieri και η GranTurismo θα χρησιμοποιήσουν τους νέους turbo V6 και V8 κινητήρες, με την κίνηση να περνάει μόνο στον πίσω άξονα, καθώς οι Ιταλοί πιστεύουν ότι η τετρακίνηση δεν ταιριάζει σε αυτά, με τον Danesin να λέει:

Ας πούμε ότι τα επόμενα sport αυτοκίνητα δεν προβλέπουμε πως η τετρακίνηση θα είναι η καλύτερη επιλογή για το στυλ τους. Μπορούμε, επίσης, να έχουμε κάποια λύση για ορισμένα sport αυτοκίνητα με τετρακίνηση για το μέλλον, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δουλεύουμε τώρα.

Πηγήdrive.com.au

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...