Η Alfa Romeo GTV θα προσφέρεται και ως Spider

Σχετικά άρθρα

Την 1η Ιουνίου του 2018 η Alfa Romeo ανακοίνωσε το νέο της πενταετές πλάνο και εκτός από τη νέα 8C, έκανε γνωστό πως επαναφέρει και την Gran Turismo Veloce.

Η GTV θα είναι ένα σπορ υβριδικό τετραθέσιο coupe μοντέλο, με 50:50 αναλογία βάρους και θα αποδίδει 600 άλογα. Θα είναι τετραθέσιο, έχοντας σύστημα τετρακίνησης και torque vectoring. Πρακτικά πρόκειται για το μοντέλο που τόσο καιρό θα διαβάζαμε πως θα ονομαστεί Giulia Coupe.

Αναφορές θέλουν το Coupe μοντέλο να κυκλοφορεί στην αγορά το 2021, με την Spider ανοικτή έκδοσή του να παρουσιάζεται 18 μήνες αργότερα, στα τέλη του 2022. Και τα δύο θα κατασκευάζονται πάνω στην Giorgio πλατφόρμα που χρησιμοποιούν η Giulia και Stelvio και κίνηση θα παίρνουν από τον 2,9-λίτρων turbo κινητήρα των Quadrifoglio εκδόσεων των Giulia και Stelvio που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, με το σύστημα να αποδίδει συνδυαστικά 600 άλογα. Θα έχει ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...