32 cool πράγματα για το Tesla Model X

Σχετικά άρθρα

636073

Η Tesla δεν είναι μια εταιρεία με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου, άλλα έχει καταφέρει να προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στις παραδοσιακές εταιρίες.

Το περασμένο Σεπτέμβριο αποκάλυψε το πρώτο ηλεκτρικό SUV παραγωγής, το Model X και αναμφίβολα κερδίζει τις εντυπώσεις… από τα αποδυτήρια. Ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου, δεν εκπλήσσει, ακολουθώντας την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας, και όπως θα δεις στο παρακάτω video διαθέτει τουλάχιστον 32 πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, που κακά τα ψέμματα θα τα ήθελες και εσύ στο αυτοκίνητο σου, έστω και αν δε το παραδέχεσαι φωναχτά.

Κάποια από αυτά είναι το παρμπρίζ του Model X, που είναι “το μεγαλύτερο σε παραγωγή” και προσφέρει πανοραμική ορατότητα στον οδηγό και όλους τους επιβάτες, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις Falcon Wings πόρτες, που επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση στην δεύτερη και την τρίτη σειρά καθισμάτων.

Μηχανικά το Model X P90D μπορεί να φτάσει τα 96 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, χάρη στην 4κίνηση και τους δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να αποδίδει 259 ίππους και τον πίσω 503 ίππους, ενώ μη ξεχνάς ότι υπάρχει και το Ludicrous Mode. Enjoy!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...