H Ferrari θα διώξει τον Maurizio Arrivabene;

Σχετικά άρθρα

maurizio-arrivabene

Όλο και περισσότερα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η Ferrari θα διώξει τον Maurizio Arrivabene, τον αγωνιστική της διευθυντή, μιας και η Scuderia Ferrari, παρά τις προσδοκίες του μεγάλου αφεντικού, Sergio Marchionne, έχει αποτύχει να γίνει ανταγωνιστική στον βαθμό που θα ήθελε, ειδικά μετά τις δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν στην εταιρία τα χρόνια που ακολούθησαν μετά το τέλος της εποχής του Luca di Montezemolo από το Μαρανέλο.

Η κατάσταση στο εσωτερικό της Ferrari δεν είναι και η καλύτερη, με έναν πρώην μηχανικό της να δηλώνει πως:

Η Ferrari δεν είναι πλέον μια ομάδα, αλλά μια ομάδα ανθρώπων που δεν δεν τολμούν, με τον φόβο μην κάνουν λάθος. Εργάζονται σε ένα κλίμα τρομοκρατίας.

Η σχέση του Arrivabene με τον Sebastian Vettel δεν είναι η καλύτερη, με τον πρώτο να δηλώνει πως η επέκταση του συμβολαίου του Vettel για μετά το 2017 θα συμβεί μόνο εάν ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 αποδείξει πως αξίζει να μείνει στην Ferrari. Ο Vettel δεν απάντησε στις δηλώσεις του αφεντικού του, αλλά έκανε έκκληση για ηρεμία και ζήτησε από την ομάδα να επικεντρωθεί αποκλειστικά με το πως θα γίνουν ταχύτεροι και ανταγωνιστικοί.

Το ερώτημα είναι αν φύγει ο Arrivabene ποιος θα είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του. Στο τραπέζι έχουν ακουστεί τα ονόματα των Aldo Costa, James Allison, Mattia Binotto, Paddy Lowe, Christian Horner, Eric Boullier ακόμη και του Adrian Newey, με τον Ross Brawn να βάζει από μόνος του τέλος στις όποιες φήμες τον ήθελαν να επιστρέψει στην F1.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...