Έκθεση Γενεύης: Infiniti Essence

Σχετικά άρθρα

infiniti-essence-live-in-geneva-2009-34

H Infiniti σκοπεύει να μπει δυναμικά στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου αλλά ελέω οικονομικής κρίσης οι συνθήκες δεν είναι και οι ιδανικότερες. Παρόλα αυτά, έφερε στην Γενεύη το νέο της πρωτότυπο που ακούει στο όνομα Essence. To πισωκίνητο coupe αυτοκίνητο έχει μήκος 4.7 μέτρα και τροφοδοτείται απο δυο κινητήρες, έναν ηλεκτροκινητήρα και έναν κινητήρα βενζίνης. O V6 κινητήρας είναι άμεσου ψεκασμού 3.7 λίτρων με απόδοση 434 ενώ ο ηλεκτροκινητήρας που τροφοδοτείται από μπαταρίες λιθίου ονομάζεται “3D Motor” και αποδίδει 158 άλογα. Έτσι η συνολική ιπποδύναμη του coupe εκτοξεύεται στα 592 άλογα.

Στο εσωτερικό του αυστηρώς διθέσιου αυτοκινήτου ξεχωρίζουν η διαμόρφωση των καθισμάτων που δημιουργούνε δύο ανεξάρτητους χώρους για τον οδηγό και τον συνοδηγό, το κομμένο τιμόνι με επένδυση alcantara, ο φουτουριστικός πίνακας οργάνων, ο χειροποίητος διακοσμητικός ξύλινος διάκοσμος ενώ έχουν δημιουργηθεί ειδικές βαλίτσες από τον πασίγνωστο οίκο Louis Vuitton. Δείτε τις φωτογραφίες, τα video, τα αναλυτικά χαρακτηριστικά και το δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Δελτίο Τύπου

[Πηγή: Infiniti]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...