‘Εκθεση Φρανκφούρτης 2009: Peugeot RCZ

Σχετικά άρθρα

Peugeot RCZ Live at Frankfurt 2009

H Peugeot παρουσίασε το RCZ, τον ανταγωνιστή του Audi TT το οποίο θα παραχθεί στην αρχή αποκλειστικά σε 200 μονάδες σε μία συλλεκτική έκδοση. Τα αυτοκίνητα αυτά είναι αποκλειστικά για την Ευρώπη και οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να το παραγγείλουν είτε στην έκθεση της Φρανκφούρτης είτε στο site της Peugeot. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι ότι του χρόνου συμπληρώνονται 200 χρόνια από την ίδρυση της Γαλλικής φίρμας.

Το RCZ εφοδιάζεται με έναν 1600αρη THP βενζινοκινητήρα απόδοσης 156 ίππων παρόλο που το MINΙ Roadster Concept χρησιμοποιεί ακριβώς τον ίδιο κινητήρα αλλά εκείνο έχει απόδοση 211 άλογα. Πιθανόν μια δυνατή έκδοση του RCZ να παρουσιαστεί στο μέλλον όταν αρχίσει η κανονική κυκλοφορία του.

Το αυτοκίνητο διαθέτει 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και μεγάλες ζάντες αλουμινίου 19″ χρώματος μαύρου mat. Το επετειακό RCZ θα έρχεται σε νέο μεταλλικό άσπρο χρώμα με τα “εξογκώματα” στην οροφή να είναι από carbon. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η δερμάτινη επένδυση με μαύρο δέρμα Nappa, ενώ διαθέτει και σύστημα παρκαρίσματος μπροστά και πίσω. Εκτός των άλλων η συλλεκτική έκδοση θα διαθέτει φωτιστικά σώματα bi-xenon και θα κοστίζει €35.500.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε τόσο φωτογραφίες από το Peugeot RCZ όσο και από το Peugeot RCZ HYbrid4.

[Πηγή: Peugeot | Live Photos via: autoblog.com, autoblog.nl]

Δελτίο Τύπου

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...