BMW Z4 sDrive35is

Σχετικά άρθρα

BMW Z4 sDrive35is 2010

Πριν από περίπου 1 χρόνο η BMW παρουσίασε την νέα Z4. Ο καιρός πέρασε και οι φήμες ήθελαν τους Γερμανούς να μην βγάζουν στην παραγωγή έκδοση M για το roadster τους. Οι φήμες μάλλον επαληθεύτηκαν σήμερα αφού οι Βαυαροί παρουσίασαν την Z4 sDrive35is. Το δυνατότερο roadster των Γερμανών φορά έναν V6 κινητήρα biturbo 3.0 λίτρων απόδοσης 340 ίππων με 45.9 κιλά ροπή (στην λειτουργία overboost η τιμή εκτοξεύεται στα 51 κιλά). Η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα μέσω ενός 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη Sport Automatic με τις αλλαγές να πραγματοποιούνται είτε από τον λεβιέ είτε από τα paddles του τιμονιού. Καλά τα παραπάνω νούμερα θα μου πείτε αλλά από επιδόσεις τι κάνει; Λοιπόν, χάρη στο Launch Control τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 4.8 δευτ. ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 250 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη).Η μέση κατανάλωση είναι μόλις 9 λίτρα/100 χλμ ενώ οι εκπομπές CO2 δεν ξεπερνούν τα 210 γρ/χλμ.

H Ζ4 sDrive35is διαθέτει νέο σπορτ αεροδυναμικό πακέτο (M Sports Package) και χαμηλότερη ανάρτηση κατά 1 εκ. Το πακέτο περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες με λεπτομέρειες αλουμινίου, διαχύτη, ζάντες 18″ ενώ στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχουν διαθέσιμες και ζάντες 19″. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι, τα σπορ bucket δερμάτινα καθίσματα, ο επιλογέας ταχυτήτων καθώς και τα διακοσμητικά αλουμινίου και carbon.Το πακέτο M θα είναι διαθέσιμο στον προαιρετικό εξοπλισμό και των υπολοίπων εκδόσεων της Ζ4. H sDrive35is θα είναι διαθέσιμη σε 6 χρώματα με τους καθρέπτες να είναι πάντα ασημί ανεξαρτήτως του χρώματος που θα επιλέξει ο ιδιοκτήτης της. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit τον Ιανουάριο του 2010 με τις πωλήσεις να ξεκινούν την άνοιξη. Videos, φωτογραφίες και δελτίο τύπου στην συνέχεια.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=dIATHyvD6UM

httpvh://www.youtube.com/watch?v=raGrMVLtghM

httpvh://www.youtube.com/watch?v=WMCDZkHQKoA

httpvh://www.youtube.com/watch?v=iFCvcsonHKA

[Πηγή: BMW]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...