Τις τελευταίες ημέρες γίνεται ένας μικρός χαμός σχετικά με την νέα Ferrari 599 GTO. Αρχικά σε κάποιο video μιας εκπομπής διέρρευσε μια φωτογραφία της που αρκετοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν ότι πρόκειται για φθηνό φωτομοντάζ μιας και η ποιότητα της φωτογραφίας ήταν πολύ χαμηλή. Την ίδια ημέρα κυκλοφόρησε ένα ερασιτεχνικό video από τις δοκιμές εξέλιξης που πραγματοποίησε η Scuderia στην πίστα του Nurburgring.

Την επόμενη ημέρα κυκλοφόρησε ο επίσημος κατάλογος της Ferrari με την τιμή της. Με αρχική τιμή τα €319.495 ο ιδιοκτήτης της, μπορεί να προσθέσει αρκετά ρετρό στοιχεία από την ιστορική GTO της δεκαετίας 1950-1960, όπως λωρίδες κατά μήκος της. Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα alcantara επενδύσεις, carbon διακοσμητικά, καθίσματα Daytona, σύνδεση iPod/iPhone καθώς και ηχοσύστημα της Bose.

Τέλος χθες ίσως έσκασε η καλύτερη είδηση αφού διέρρευσαν live φωτογραφίες της. Ξεχωρίζει η διχρωμία στην οροφή και το άκρως επιθετικό bodykit που διαθέτει ενσωματωμένο διαχύτη. Η 599 GTO αποτελεί την έκδοση δρόμου της 599XX Concept και εφοδιάζεται τον ίδιο V12 6.0 λίτρων κινητήρα της Enzo απόδοσης 700 ίππων. Video και φωτογραφίες στη συνέχεια.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Nd-27yhe7Xk

[Πηγή: Youtube, FastLaneDaily, Autogespot , Teamspeed]