Στον Alpha οι αγώνες της F1; [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Οι φήμες οργιάζουν για μια ακόμα φορά και πλέον θέλουν τον Alpha να παίρνει τα δικαιώματα για τους αγώνες της F1 αυτή τη σεζόν. Επαναλαμβάνω ότι προς το παρόν αυτό είναι απλώς μια φήμη και μόλις επιβεβαιωθεί ή βγει επίσημη ανακοίνωση (όπως περιμένουμε) θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει! Το σίγουρο είναι ότι δε θα μας αφήσουν σε ησυχία και αυτή τη βδομάδα με το θρίλερ των δικαιωμάτων. Σίγουρα το WebTV δε μπορεί να αποτελέσει λύση και πραγματικά ελπίζω όποιος τα πάρει να μπορέσει να μεταδώσει τον επόμενο αγώνα με σοβαρότητα και σεβασμό προς τον τηλεθεατή! Παρακολουθούμε το θέμα απο χθες που πήραμε τη πληροφορία και θα επανέλθουμε μόλις υπάρξει κάτι νεότερο!

Ανανέωση.

Οι εξελίξεις είναι πολύ ευχάριστες και κατα πολύ μεγάλο ποσοστό ο alpha θα πάρει τα δικαιώματα και για τον αγώνα της Μαλαισιας. Υπομονή, ίσως και το βράδυ θα έχουμε επίσημη απάντηση. Αλλιώς αύριο θα έχουμε σίγουρα κάποια επίσημη ενημέρωση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...