Η Red Bull για να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα στους δύο πιλότους της μετά τη σύγκρουση που είχαν την περασμένη Κυριακή στην Τουρκία κάλεσε και τους δύο στην έδρα της εταιρίας, στο Milton Keynes της Αγγλίας ώστε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί. Οι πιλότοι λοιπόν, κάθησαν μαζί με τους Christian Horner, Adrian Newey και Dr Helmut Marko, το συζήτησαν και αποφάσισαν να αφήσουν στο παρελθόν την μεταξύ τους κόντρα αφού χαρακτήρισαν το γεγονός ως “Shit Happens”.

Σε δηλώσεις του που ακολούθησαν ο Vettel δήλωσε ότι: “Η ομάδα μας έχει φέρει και τους δύο σε μια υψηλή θέση και είναι άδικο για αυτούς αυτό που συνέβη, επειδή χάσαμε την νίκη στο Τουρκικό GP. O Mark και εγώ, είμαστε οδηγοί αγώνων και είμαστε “αναγκασμένοι” να δίνουμε μάχη όταν αγωνιζόμαστε. Είμαστε επαγγελματίες και το περιστατικό δεν θα αλλάξει την μεταξύ μας συνεργασία. Ανυπομονώ για το Καναδικό GP.”

Από την πλευρά του ο Webber δήλωσε ότι: “Είναι κρίμα για την ομάδα, ότι χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα την περασμένη Κυριακή. Είναι ένα άθλημα και αυτά συμβαίνουν, αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Συμπάσχω με όλους τους ανθρώπους της Red Bull. Ο Sebastian και εγώ θα φροντίσουμε ώστε να μην συμβεί παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ομαδικά χωρίς πρόβλημα. Έχουμε μιλήσει πολύ για το θέμα, φτάνει πια, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να εστιάσουμε στον επόμενο αγώνα.”

Κοινώς, πάνε να το κουκουλώσουν το θέμα όσο πιο σύντομα γίνεται αφού η όλη η ιστορία μόνο κακό μπορεί να τους κάνει.

[Πηγή: redbullracing.com | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]