Σίγουρα θυμάσαι την Ροζ Lamborghini Murcielago LP 670-4 SV στην Ντόχα. Οι Άραβες φαίνεται ότι λατρεύουν το Λονδίνο και όταν πάνε εκεί μεταφέρουν και αυτοκίνητα τους ώστε να μην παιρνάνε από πουθενά απαρατήρητοι. Τόσο τα supercars της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, Al-Thani, όσο και αυτό δεν γλίτωσαν από την Βρετανική αστυνομία. Η ιστορία έχει ως εξής:

Μέλη της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, Al-Thani με τα δύο θαλασσί supercars της που μετέφερε εκεί, το Koenigsegg CCXR και την Murcielago LP670-4 SV ξεπάρκαραν από την οδό Sloane και μάρσαραν επιδεικτητά. Λίγο πίσω τους, βρισκόταν η ροζ Lambo LP670-4 SV και δίπλα της παιρνούσε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού που μάρσαρε και αυτή επιδεικτητά! Ακριβώς από πίσω τους όμως ήταν ένα περιπολικό και οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι μάρσαρε το SV! Αμέσως έκαναν σήμα να σταματήσει στην άκρη και ο αστυνομικός ζήτησε διάφορα χαρτιά αλλά ο ιδιοκτήτης της LP670-4 SV δεν τα είχε μαζί του τα περισσότερα. Έτσι του δήλωσαν ότι πρέπει να κατασχέσουν προσωρινά το αυτοκίνητο μέχρι να φέρει τα απαραίτητα έγγραφα αφού οι πινακίδες του Qatar είναι παράνομες στην Αγγλία.

Το καλό όμως είναι παρακάτω. Ο αστυνομικός που προσπάθησε να οδηγήσει την ροζ Lambo νόμιζε ότι οδηγείτε όπως όλα τα αυτοκίνητα. Αμ δε, τον γελάσανε, αφού μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες που προκάλεσαν γέλια στους περαστικούς, κατάφερε τελικά να το βάλει μπροστά και να φύγει. Απολαυστικά video στη συνέχεια.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=A9UlOqoTO3A

httpvh://www.youtube.com/watch?v=E_D-3ScJjEQ

[via: YouTube]