Piquet: Δεν έχει ξεχάσει ο Massa

Σχετικά άρθρα

Ο Nelson Piquet Junior παραδέχθηκε ότι οι σχέσεις του με τον Felipe Massa δεν είναι καλές, μετά από το σκάνδαλο στην Σιγκαπούρη το 2008. Ο Βραζιλιάνος οδηγός της Ferrari κατηγόρησε τον συμπατριώτη του, αφού διαπιστώθηκε ότι επίτηδες έριξε την R28 στον τοίχο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το ”ατύχημα” βοήθησε τον teammate του, Fernando Alonso, να φτάσει στην νίκη, αλλά ο Massa, ο οποίος είχε ξεκινήσει τον αγώνα από την pole position, έφυγε από τα pits χωρίς να βγει η αντλία καυσίμου από την F2008 του. Αυτό φυσικά σήμαινε καταστροφή για τον Βραζιλιάνο.

Η σχέση μου με τον Barrichello και τον Massa ήταν πάντα πολύ καλή. Πάντα μου φερόταν πολύ καλά και μου έδιναν συμβουλές. ” Δήλωσε ο Βραζιλιάνος οδηγός NASCAR στο εβδομαδιαίο περιοδικό Istoe.

Μετά την Σιγκαπούρη όμως, ο Massa ήταν προσβεβλημένος και πίστευε ότι έχασε τον παγκόσμιο τίτλο εξαιτίας μου.

Ο Felipe συνεχίζει να είναι ακόμα ενοχλημένος και από τότε δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. ” συμπλήρωσε ο γιος του 3 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Massa έχασε αρκετούς βαθμούς σε εκείνο τον αγώνα. Ο Βραζιλιάνος έχασε τον τίτλο από τον Lewis Hamilton για, μόλις, 1 βαθμό.

[Πηγή: motorsport | Photo Copyright: Pascal Le Segretain/Getty Images)]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα