Πραγματικές φωτογραφίες από την νέα Lancia Stratos [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι φήμες περί αναβίωσης της Lancia Stratos, νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν και δείχνουν ότι το αυτοκίνητο έχει ήδη κατασκευαστεί! Η νέα Stratos έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για τον Michael Stoschek, ιδιοκτήτη και διευθύνων σύμβουλο της Brose KG μιας γερμανικής εταιρίας που προμηθεύει ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα σε αυτοκινητοβιομηχανίες.

Το αυτοκίνητο βασίστηκε και αποτελεί φόρο τιμής στην Lancia Stratos HF του 1970 και έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από τον οίκο Pininfarina. Δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσει τελικά στην παραγωγή αν και θα μπορούσε να βγει σε πολύ περιορισμένη ποσότητα για τους ανθρώπους που έχουν αρκετά μεγάλο πορτοφόλι.

Ακόμη τίποτα δεν είναι επίσημο αλλά το αυτοκίνητο φαίνεται ότι βασίζεται πάνω στο σασί της Ferrari F430 Scuderia και φορά τον V8 4.3 λίτρων της Ferrari απόδοσης 510 ίππων. Για να δούμε εάν τελικά βγει στην παραγωγή και που ξέρεις, μπορεί να κάνει την επίσημη εμφάνιση του σε κάποιο από τα ερχόμενα σαλόνια αυτοκινήτου, ίσως και σε αυτό του Παρισιού στα τέλη του Σεπτεμβρίου. Φωτογραφίες στη συνέχεια.

Update: Προστέθηκαν περισσότερες φωτογραφίες

[Πηγή: Auto Motor und Sport.de , new-stratos.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...