Και το 6 Series Concept έκανε παγκόσμιο ντεμπούτο στο Παρίσι. Το πρωτότυπο το οποίο θα βασιστεί η νέα Σειρά 6 διαθέτει την νέα γρίλια της εταιρίας, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ζάντες 20″ και μεγάλη γυάλινη οροφή.

Στο εσωτερικό κλέβουν τις εντυπώσεις η οθόνη 10.2″, τα 16 ηχεία της Bang & Olufsen, οι δερμάτινες επενδύσεις οι οποίες συνδυάζονται με το ξύλο και τα μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά δίνοντας την luxury εικόνα που αρμόζει σε μια BMW.

Από μηχανικής πλευράς, οι Βαυαροί δεν αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το τι βρίσκεται κάτω από το καπό. Η έκδοση παραγωγής αναμένεται να βγει στην αγορά το 2011 τόσο με 6κύλινδρους όσο και με V8 κινητήρες ενώ η ανοικτή έκδοση με την μαλακή αναδιπλούμενη οροφή στα τέλη του 2011. Όσο αφορά την Μ6, αυτή αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2012 και θα εφοδιάζεται με τον 4.4 λίτρων V8 των 550 ίππων ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στην παραγωγή και έκδοση ActiveHybrid . Φωτογραφίες και δελτίο τύπου στη συνέχεια.

[Πηγή: BMW | Live Photos via: autoblog.nl]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

Το πρωτότυπο που θα βασιστεί η νέα Σειρά 6, έδωσε στη δημοσιότητα η ΒΜW. Η BMW 6 Series Concept θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση του Παρισιού στα τέλη του μήνα και σχεδιαστικά έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία τόσο από την νέα Σειρά 5 όσο και από το Grand Coupe concept που είχε κάνει την επίσημη εμφάνιση του στο Πεκίνο.

Η έκδοση παραγωγής δεν θα διαφέρει πολύ από αυτό που βλέπεις και έτσι η νέα 6άρα θα διαθέτει την νέα γρίλια της εταιρίας, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED ενώ οι μόνες αλλαγές που θα γίνουν θα εντοπίζονται στους πλαϊνούς καθρέπτες, στις ζάντες αλλά και στις απολήξεις των εξατμίσεων.

Το εσωτερικό δεν χρειάζεται να το δει κάποιος για να βεβαιωθεί ότι είναι ανάλογο των προσδοκιών και της αξίας του αυτοκινήτου. Δέρμα, ξύλο και αλουμίνιο συνδυάζονται αρμονικά, με το αποτέλεσμα να ικανοποιεί ακόμη και τους ποιο απαιτητικούς. Φυσικά η κεντρική κονσόλα είναι στραμμένη ελαφρώς προς την μεριά του οδηγού, προσφιλή σχεδιαστική γραμμή όλων των μοντέλων της BMW.

Από μηχανικής πλευράς, οι Βαυαροί δεν αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το τι βρίσκεται κάτω από το καπό. Η έκδοση παραγωγής αναμένεται να βγει στην αγορά το 2011 τόσο με 6κύλινδρους όσο και με V8 κινητήρες ενώ η ανοικτή έκδοση με την μαλακή αναδιπλούμενη οροφή στα τέλη του 2011. Όσο αφορά την Μ6, αυτή αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2012 και θα εφοδιάζεται με τον 4.4 λίτρων V8 των 550 ίππων. Φωτογραφίες και δελτίο τύπου στη συνέχεια.