BMW: Επιστρέφει η Σειρά 8 και αντικαθιστά την Σειρά 6 μέχρι το 2020

Σχετικά άρθρα

BMW-Pininfarina-Gran-Lusso-Coupe-1a

Σύμφωνα με γερμανικές πήγες, η BMW εξελίσσει νέο μοντέλο το οποίο θα αποτελέσει τον αντίπαλο της Mercedes S Class Coupe και Cabriolet. Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι ήδη έχει πάρει εσωτερική κωδική ονομασία G14/15 και μάλιστα θα αντικαταστήσει τη σειράς 6 στα τέλη του 2019 με αρχές του 2020 που θα βγει στην παραγωγή.

Η Σειρά 8 τη στιγμή που έρχεται μετά την Mercedes S Class Coupe, αναμένεται να συνδυάζει την πολυτέλεια με τον πιο σπορ χαρακτήρα που αποπνέουν παραδοσιακά τα αυτοκίνητα της βαυαρικής φίρμας. Έτσι, η BMW 8 θα εφοδιάζεται με όλα τα τεχνολογικά καλούδια και όλη την πολυτέλεια της σειράς 7 που σε συνδυασμό με ένα ευέλικτο σπορ σασί θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια την S Class Coupe/Cabriolet.

Σύμφωνα με γερμανικές αναφορές, κάτω από το καπό θα βρίσκεται πληθώρα επιλογών με φαβορί τον twin turbo 4.0 λίτρο V8 ο οποίος αναμένεται να παράγει περίπου 650 άλογα στην πιο ισχυρή του μορφή ενώ θα υπάρχει και ένας μικρότερος εξακύλινδρος 3.0 λίτρων που θα αποδίδει γύρω στα 450 άλογα. Αναφορές έχουν γίνει επίσης ακόμα και για τετρακύλινδρες ή εξακύλινδρες plug in υβριδικές εκδόσεις.

Αν όλες οι φήμες βγουν αληθινές θα έχουμε να κάνουμε με την επιστροφή της Σειράς 8 μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια. Αναμένουμε για νεότερα.

ΠηγήBMW Blog

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...