Οι άνθρωποι στο εργοστάσιο του Woking έχουν ρίξει όλο το βάρος στη βελτίωση της απόδοσης της MP4-25, σε μια προσπάθεια να φτάσουν τον Mark Webber και την Red Bull στους δύο βαθμολογικούς πίνακες.

Η McLaren έχασε αρκετό έδαφος στο Grand Prix της Σιγκαπούρης, αφού ο Jenson Button τερμάτισε πίσω από τους αντιπάλους του (Alonso, Vettel και Webber) και ο Lewis Hamilton είχε το γνωστό συμβάν με τον Mark Webber, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει. Στην Σιγκαπούρη η βρετανική ομάδα δεν χρησιμοποίησε όλες τις αναβαθμίσεις που είχε φέρει για “λόγους αξιοπιστίας”, όπως δήλωσαν.

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος, Jonathan Neale, είναι σίγουρος πως η McLaren έχει ξεπεράσει τα προβλήματα και πλέον είναι σε θέση να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες της MP4-25 αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πιέζουμε πολύ σκληρά. Θα έχουμε ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο για τον αγώνα της Ιαπωνίας. Το πακέτο αυτό παραλαμβάνει μια νέα εμπρός και μια νέα πίσω αεροτομή και άλλες αεροδυναμικές λεπτομέριες. Θα δοκιμάσουμε τις αναβαθμίσεις την Παρασκευή για να πάρουμε δεδομένα γι’ αυτές. Θα έχουμε όλα τα νέα μέρη από την Σιγκαπούρη και μερικά νέα για την Suzuka.

Όταν τον ρώτησαν, αν πιστεύει πως το πρωτάθλημα για την McLaren έχει τελειώσει απάντησε:

Δεν νομίζω πως ο τίτλος είναι στα χέρια κάποιου, δεν νομίζω πως κάποια από τις ομάδες θεωρεί πως ο τίτλος είναι στα δικά της χέρια. Εμείς θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να κάνουμε το αυτοκίνητο αξιόπιστο και οι οδηγοί μας να μην κάνουν λάθη. Ο τίτλος μπορεί να πάει σε όλους αυτή τη στιγμή.

[Πηγή: espnf1 | Photo Copyright: SAEED KHAN/AFP/Getty Images]