Hamilton: Θα τα δώσω όλα

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία, μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα γι’ αυτόν. Ο Βρετανός, παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008, είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας, 21 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο, Fernando Alonso και 10 από τον Mark Webber, ο οποίος εγκατέλειψε στον προηγούμενο αγώνα μετά το λάθος του.

Ο Lewis Hamilton δηλώνει πως ποτέ δεν τα παρατά και πως θα δώσει τα πάντα στους 2 τελευταίους και πολύ κρίσιμους αγώνες.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε να κερδίσουμε τα πάντα και όχι να χάσουμε πολλά”, δήλωσε ο Βρετανός στο BBC. “Γενικά, σε όλα τα αθλήματα ακόμα και στο ποδόσφαιρο είναι χειρότερο να έχεις την μπάλα, από το να κυνηγάς εσύ. Στους επόμενους 2 αγώνες θα τα δώσω όλα και θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσουμε. Αν δεν το έκανα, δεν θα έπρεπε να ήμουν τώρα εδώ. Θα μπορούσα να είμαι σπίτι μου με τα πόδια στο γραφείο. Η ομάδα μου, όμως ξέρει ότι ποτέ δεν τα παρατάω. Είμαστε ακόμα μέσα στη μάχη. Είναι ακόμα εφικτό.”

Ο Hamilton ευχαρίστησε τους οπαδούς του για την υποστήριξη που του προσφέρουν. Επίσης, το επιθετικό του στυλ οδήγησης προκάλεσε διάφορες κριτικές μετά από τις 2 συνεχόμενες εγκαταλείψεις σε Ιταλία και Σιγκαπούρη.

“Η υποστήριξη που είχα ήταν απίστευτη. Δεν μπορούν να ξέρουν πόσο το εκτιμώ αυτό. Είμαι εδώ για να τα δώσω όλα. Ξέρω ότι είχα κάποιους περίεργους αγώνες και δεν είχα τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά έτσι είναι η ζωή, όλοι κάνουμε λάθη.”

[Πηγή: bbc | Photo copyright: PETER PARKS/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...