Ecclestone: 50-50 για HD το 2011

Σχετικά άρθρα

Οι πιθανότητες να μεταδίδεται η F1 σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας το 2011 δεν είναι και τόσο πολλές σύμφωνα με τον Bernie Ecclestone. Το Σεπτέμβριο ο Βρετανός είχε δηλώσει πως κατά πάσα πιθανότητα το 2011 θα έχουμε HD εικόνα. Αλλά σε μια συνέντευξη με τους Christian Sylt και Caroline Reid, το αφεντικό της F1 είπε πως δεν είναι καθόλου σίγουρος.

Ένα από τα κύρια προβλήματα έχει να κάνει με τις ασύρματες κάμερες που βρίσκονται σε διάφορα σημεία όλων των μονοθεσίων για τα περίφημα on-board πλάνα, που αρέσουν σε όλους μας. Ποιο είναι αυτό; Οι κάμερες HD είναι πολύ μεγάλες για να εγκατασταθούν στα αυτοκίνητα. Αυτό σημαίνει πως “50% είναι να έχουμε HD και 50% να μην έχουμε”, όπως είπε ο 80χρονος στο motorsport-total.com.

Εμάς στην Ελλάδα δεν μας ενδιαφέρει και τόσο πολύ αυτό, αφού το ψηφιακό σήμα που λαμβάνουμε από την Digea (για όσους έχουν πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα) και η εικόνα από τον Alpha είναι στα 480p και όχι στα 720p του απλού HD. Ίσως η Digea να εκπέμπει και αυτή σε HD σε λίγα χρόνια. Ποιος ξέρει. Στην Ελλάδα είμαστε λίγο πίσω σ’ αυτά, και δυστυχώς όχι μόνο σ’ αυτά…

[Πηγή: f1complete | Photo by Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα