Ο Niki Lauda και ο Jos Verstappen προειδοποιούν την Red Bull, πως αν δεν υποστηρίξουν τον Mark Webber, ο Αυστραλός δεν θα μπορέσει να γίνει ο 32ος διαφορετικός πρωταθλητής στην ιστορία της Formula 1.

Ο 3 φορές πρώην πρωταθλητής, Niki Lauda, πιστεύει πως αν η RBR δεν βρεθεί πάνω από τον Webber, δεν θα μπορέσουν να κλέψουν την πρωτοπορία από τον Fernando Alonso και τη Ferrari, μια πρωτοπορία την οποία πήρε ο Alonso μετά από τη διπλή εγκατάλειψη των αυστριακών μονοθεσίων στο GP της Κορέας.

Ο Mark Webber είναι 11 βαθμούς πίσω από τον Ισπανό, αλλά με τους 25 βαθμούς που δίνει μία νίκη, όλα είναι δυνατά και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ωστόσο η Red Bull έχει δηλώσει πως δεν θα ευνοήσει κανέναν οδηγό της.

“Η Red Bull πρέπει τώρα να καθορίσει την ιεραρχία της ομάδας”, είπε ο Lauda στην εφημερίδα Daily Telegraph. “Αν δεν στραφούν στον Webber, μπορεί να τελειώσουν χωρίς τον τίτλο.”

Ο Ολλανδός, πρώην οδηγός της Formula 1, Jos Verstappen, συμφώνησε με τον Lauda, λέγοντας πως η RBR θα πρέπει να πάρει μια απόφαση.

“Καθαρά μαθηματικά ο Vettel έχει την ευκαιρία να γίνει πρωταθλητής, αλλά η ομάδα πρέπει να θέσει τα πάντα πάνω από τον Webber. Έχει καλύτερη ευκαιρία για να κερδίσει τον τίτλο. Φυσικά είναι μια δύσκολη κατάσταση για την RBR, και όλος ο κόσμος ξέρει ποιος θα ήθελαν να είναι σε καλύτερη θέση. Ο Vettel, όμως, ήταν άτυχος στην Κορέα και με την βλάβη στον κινητήρα του το πρωτάθλημα γι’ αυτόν έγινε καπνός.”

[Πηγή: crash | Photo copyright: REUTERS/Stoyan Nenov]

  • maria

    ………………………ΠΕΣ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    • Πω πω τα μάτια μου με τόσα «ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ»!!!
      Και γω θεωρώ πως έχει δίκιο ο Lauda…