O Raikkonen δεν κλείνει τις πόρτες του στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Ο Kimi Raikkonen φαίνεται ότι δεν κλείνει την πόρτα στην F1, αφού σύμφωνα με τον manager του, ο πρωταθλητής του 2007, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να γυρίσει κάποια στιγμή στην Formula 1. O Steve Robertson, manager του Φιλανδού, σε συνέντευξη στην εφημερίδα Turun Sanomat δήλωσε:

Φυσικά και θέλουμε να σχεδιάσουμε τα επόμενα μας βήματα, προτού είναι αργά, αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Θέλω να πιστεύω, ότι θα ξέρουμε τι κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσουμε, κάπου κοντά στα τέλη του Νοέμβρη. Αν και είναι πιθανότερο να παραμείνουμε στο WRC, μην αποκλείεται το ενδεχόμενο την επιστροφή του Kimi στην F1. Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν, αλλά δεν κλείσαμε την πόρτα, αφού ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει μια καλή προσφορά.

Ο Robertson συμπλήρωσε ότι, ο Raikkonen αν έμενε φέτος στη Ferrari, θα έκανε το ίδιο καλό πρωτάθλημα με αυτό που έκανε ο Alonso πίσω από το τιμόνι της F10.

Νομίζω, ότι θα έκανε πάνω κάτω τα ίδια που έκανε ο Fernando. Ο Alonso οδήγησε εξαιρετικά φέτος και δεν θέλω να τον μειώσω, και ούτε να παρεξηγηθώ, αλλά πιστεύω ότι ο Kimi θα έκανε την ίδια καλή δουλειά με αυτό το μονοθέσιο.

Επίσης, ο Raikkonen και ο Robertson πούλησαν τις μετοχές τους από την ομάδα της F3, Raikkonen Robertson Racing,. Η ομάδα που έχει έδρα στο Woking της Αγγλίας, θα μετονομαστεί σε Double R Racing αφού ο Anthony Hieatt ήταν αυτός που αγόρασε τις μετοχές του Φιλανδού και του manager του.

[Πηγή: Motorsport , Motorsport | Photo Copyright: Massimo Bettiol/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα