Δεν τα παρατάει ο Massa

Σχετικά άρθρα

Ο οδηγός της Ferrari, Felipe Massa, επιμένει ότι δεν αισθάνεται καμία πίεση για το ότι πρέπει να αποδείξει την αξία του το 2011.

Φυσικά πολλοί πιστεύουν πως και το 2011 ο Massa θα βρίσκεται στη σκιά του Fernando Alonso, αφού το 2010 ο Βραζιλιάνος τελείωσε το πρωτάθλημα με 108 βαθμούς λιγότερους από τον Alonso.

Ο Massa όμως, που έχει να νικήσει από το GP της Βραζιλίας το 2008, επιμένει ότι δεν νιώθει πίεση.

“Δεν νομίζω πως το 2011 θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για μένα. Βασικά, έχω βρεθεί σε αυτή τη κατάσταση πολλές φορές. Θυμάμαι ότι το 2006 πολλοί έλεγαν ότι θα μείνω μόνο για μία σεζόν στη Ferrari, όμως εγώ κέρδισα αγώνες και η περίοδος αυτή κράτησε πολύ περισσότερο.”

“Το 2008 υπήρχε μεγάλη πίεση, ειδικά στην αρχή, αλλά κατάφερα να περάσω τη γραμμή του τερματισμού ως παγκόσμιος πρωταθλητής (πριν φυσικά ο Lewis Hamilton περάσει τον Timo Glock, και γίνει αυτός ο παγκόσμιος πρωταθλητής). Υπήρξε ο τραυματισμός που είχα στη Βουδαπέστη το 2009. Είχα δύσκολη χρονιά, αλλά δεν ήταν μόνο γι’ αυτό.”

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Andrew Hone/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...