Alonso: Χαίρομαι που νίκησα τον Massa

Σχετικά άρθρα

Ο νούμερο 1 οδηγός της Ferrari, Fernando Alonso, δηλώνει πως το επίπεδο οδήγησής του είναι καλύτερο από ποτέ. Επίσης, είπε, πως ήταν ικανοποιημένος από τον τρόπο που εγκλιματίστηκε στη Ferrari. Δηλώσεις, όμως, έκανε και για τον Felipe Massa, αφού είπε ότι είναι ευτυχισμένος που τον νίκησε με μεγάλη διαφορά.

Ο Ισπανός πήρε 108 βαθμούς περισσότερους από τον Massa, και μόλις 4 λιγότερους από τον πρωταθλητή Sebastian Vettel.

“Η ισορροπία της πρώτης μου χρονιάς στη Ferrari ήταν ανίκητη”, είπε ο Alonso στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero. “Το 2009 είχα μόνο ένα βάθρο και η Ferrari κατά μέσο όρο δεν είχε πραγματικά ανταγωνιστικό αυτοκίνητο.”

“Το 2010 ξεκινήσαμε αρκετά έντονα στον πρώτο αγώνα, και συνολικά κερδίσαμε 5 αγώνες σκοράροντας καλούς βαθμούς. Όλα έχουν πάει καλύτερα από ότι περίμενα σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια της Ferrari. Ήταν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά για μένα.”

“Επίσης, είναι πιθανόν να έκανα τη μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά και αυτό με κάνει ευτυχισμένο. Το επίπεδο της οδήγησής μου είναι καλύτερο από ποτέ και ελπίζω να μπορώ να το κρατήσω για την επόμενη χρονιά.”

[Πηγή: gpupdate | Photo copyright: AFP PHOTO / JOSE JORDAN]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...